Nyinflyttad

Välkommen till Skälby Tredje Samfällighetsförening!
I vårt område har vi 157 fastigheter utspridda på sju gator – Knutbygränd, Kårstagränd, Rimbogränd, Vätögränd, Vidbogränd, Vallbygränd och Lohäradsvägen. Ta en titt på kartan under rubriken Om Skälby Tredje.

Ett par gånger per år delar vi ut vårt egna nyhetsbrev som vi valt att kalla Samfällsnytt. Där kan du läsa om vad som är på gång i området. Det kan röra allt ifrån kommande städdagar, stundande årsmöten och en och annan påminnelse. Du har också valmöjligheten att istället för ett papper i brevlådan, få ett mejl i din elektroniska brevlåda.

Ta dig gärna tiden att informera dig om samfälligheten genom att klicka runt här på webbplatsen, eller varför inte ta en promenad i området?

All information från styrelsen bör du spara så att eventuellt nya fastighetsägare kan ta del av den. Förhoppningsvis har din före detta fastighetsägare gjort just detta. Vi i styrelsen skulle gärna se att du fyller i formuläret nedan. Syftet är att vi i en större utsträckning ska försöka kommunicera och förmedla information elektroniskt till våra medlemmar. Informationen som du delger oss behandlas konfidentiellt och sparas i en databas med mejladresser dit endast ett fåtal personer i styrelsen är behöriga. Vi hoppas på ditt förtroende!
Vi i styrelsen hoppas att ni ska trivas i vår gemensamma samfällighet.

Välkomnande hälsningar,
Styrelsen